Please update your Flash Player to view content.
Search
Eladna, bérbe adna ? Ingatlanirodánk segít Önnek ! Bizalom Ingatlancentrum - Ingatlanközvetítő iroda Nyíregyháza

Eladó, kiadó ingatlana van?

 

Bízzon meg minket ingatlana értékesítésével, bérbeadásának lebonyolításával!

 

MIT TAKAR SZOLGÁLTATÁSUNK?

 • az ingatlan és a megbízó adatainak nyilvántartásba vételét, fényképfelvételek, alaprajz elkészítését,
 • reklám és marketing tevékenységet, az ingatlan hirdetését saját honlapunkon, online és offline médiában,
 • az ingatlan adatainak rendelkezésre bocsátását az érdeklődők részére, az ingatlan bemutatásának szervezését, bemutatását,
 • az ügylet ( adásvétel/csere/bérlet ) létrehozásának megszervezését,
 • az adásvételi/csere/bérleti szerződés megkötésének előkészítését,
 • teljes jogi kontrollt irodánk ügyvédjén keresztül,
 • adásételi/csere szerződés megkötését irodánk ügyvédjével, vagy igény szerint ügyfeleink (eladó/vevő) választott ügyvédjével.

MIÉRT KOMPLEX A SZOLGÁLTATÁSUNK?

Az Ön, mint eladó, valamint az Ön ingatlanának leendő vevője/bérlője részére az ingatlan értékesítése körüli minden operatív, adminisztratív, jogi teendőt megszervezünk, igény szerint javaslatot, tanácsot adunk, az ingatlan hitelezésében, biztosításának megkötésében, esetleges felújításában is a vásárló segítségére vagyunk, így a felek a lehető legkevesebb utánajárással, egy helyen kaphatnak meg minden szolgáltatást.

NE VÁLASSZON MINKET, HA:

Ön az értékesítendő ingatlanát csak saját maga akarja árulni,
és Önnek van ideje a jelen piaci helyzetben átlagosan fél - egy éves eladási időintervallumban az értékesítendő ingatlanát szinte minden nap 5–10 ingatlanos hirdető portálon meghirdetni azért, hogy az ingatlan hirdetése mindig az elsők között legyen,
és Ön az értékesítendő ingatlanának az offline médiában (írott sajtó, szórólap) történő hirdetésére – figyelembe véve az átlagos eladhatósági időintervallumot – akar időt és nem utolsó sorban kb. 15–40 ezer forintot fordítani,
és Ön úgy véli, hogy Ön és/vagy leendő vevője összességében nálunk kedvezőbb feltételekkel vagy eredményesebben tudja vállalni komplex szolgáltatásunk szükséges elemeinek biztosítását,
és végül Ön úgy gondolja, hogy leendő vevője is azt gondolja, hogy csak saját maga fog ingatlant keresni, mert ugye az Ön ingatlanát csak magánúton találhatja meg…


HA MÉGSEM ÍGY GONDOLJA, AKKOR BÍZZON MEG MINKET !

NEM ÁRULUNK "ZSÁKBAMACSKÁT",
ISMERJE MEG SZOLGÁLTATÁSI FELTÉTELEINKET:

 

KÖZVETÍTÉSI FELTÉTELEINK AZ ELADÓ, BÉRBEADÓ SZÁMÁRA:

1. A közvetítési tevékenység magában foglalja:

 • az ingatlan és a megbízó adatainak nyilvántartásba vételét,
 • reklám és marketing tevékenységet, az ingatlan hirdetését,
 • az ingatlan adatainak rendelkezésre bocsátását az érdeklődők részére,
 • az ügylet ( adásvétel/csere/bérlet ) létrehozásának megszervezését,
 • az adásvételi/csere/bérleti szerződés megkötésének előkészítését.

2. Megbízottat Megbízótól az ingatlanközvetítésért közvetítési díj illeti meg, melynek mértéke:

 • adásvétel esetében: a vételár 2,5 %-a,
 • csere vagy ingatlan beszámítás esetében: mindkét Megbízó részéről az ingatlana csereértékének 1,5–1,5 %-a,
 • bérbeadás esetében: az ingatlan 1 havi bérleti díjának ½ része, három hónapon belüli ismételt bérbeadás díjmentes.

Az árak az ÁFA-t nem tartalmazzák. (jelenleg alanyi mentes, azaz 0 %)

3. A közvetíti díjat a Megbízott részére a Megbízásban szereplő ügylet (adásvétel vagy csere vagy bérlet, továbbiakban: ügylet) teljesítésekor, azaz a foglalót vagy előleget is tartalmazó előszerződés vagy az adásvételi/csere/bérleti szerződés aláírásának napján köteles Megbízó megfizetni. Amennyiben a szerződés bármilyen okból meghiúsul, a Megbízott a közvetítési díjat nem köteles visszafizetnie a Megbízónak.

4. A Felek megállapodnak abban, hogy ha a Megbízó az ingatlant a Megbízott által kiközvetített ügyfélnek adja el, adja bérbe vagy ilyen ügyféllel cseréli el, és az adásvétellel/cserével/bérlettel kapcsolatos okiratokat nem a Megbízott készítteti el, az ingatlan akkor is a Megbízott által kiközvetítettnek minősül jelen szerződés bárminemű megszűnése vagy megszüntetése ellenére is. A Megbízás visszavonása a már kiközvetített ügyfelekre nem vonatkozik. A Felek továbbá megállapodnak abban is, hogy a Megbízott által kiközvetített és dokumentált ügyfélnek csak a Megbízott közvetítésével adhatja el a Megbízó a megbízásban szereplő ingatlant. Ezeknek megfelelően a közvetítési díjat ez esetben is köteles a Megbízó a Megbízottnak megfizetni az előző pontban foglaltak szerint.

5. A Megbízónak csak abban az esetben kell közvetítési díjat fizetni a Megbízott felé, ha a Megbízott által kiközvetített ügyfél veszi meg az ingatlant. A Megbízott kizárólagosságot nem kér, Megbízó kizárólagos szerződés e szerződés érvényessége alatt mással nem köt.

6. Felek megállapodnak abban, hogy amennyiben az ingatlant Megbízó az ingatlant megtekintő személy Ptk. -ban meghatározott közeli hozzátartozójának ( házastárs, bejegyzett élettárs, egyenes ágbeli rokon, az örökbefogadott, a mostoha és a nevelt gyermek, az örökbefogadó-, a mostoha-, és a nevelőszülő, a testvér ), hozzátartozójának ( az élettárs, az egyeneságbeli rokon házastársa, bejegyzett élettársa, a jegyes, a házastárs vagy a bejegyzett élettárs egyeneságbeli rokona és testvére, a testvér házastársa, bejegyzett élettársa) adja el/cseréli el/adja bérbe, akkor az ingatlan a Megbízott által közvetítettnek minősül. Ezen esetekben is a Megbízásban vállalt kötelezettségek teljesítésére Megbízó köteles. Felek megállapodnak abban, hogy ha az ingatlant megtekintő személy más személy javára, részére, megbízásából vagy helyett vagy más személlyel együtt tekintette meg az ingatlant, aki javára, részére, megbízásából, helyett vagy mellett tekintette meg az ingatlant, neki valamint közeli hozzátartozójának illetve hozzátartozójának történő eladás/csere/bérbe adás esetén az ingatlan a Megbízott által közvetítettnek minősül. Ezen esetekben is a Megbízásban vállalt kötelezettségek teljesítésére Megbízó köteles. Felek megállapítják, hogy a Megbízó által kiközvetített ügyfélen jelen pont szerinti személyeket is érteni kell.

7. Jelen megbízás 1 év határozott időtartamra szól.

8. Amennyiben az ügylet a Megbízáson kívül teljesül, azt a Megbízó köteles 8 napon belül a Megbízottnak bejelenteni.

9. Az ingatlanközvetítési megbízásban közölt adatokért a Megbízó vállal felelősséget.

10. Megbízó a Megbízás aláírásával hozzájárul ahhoz, hogy személyes és az ingatlanra vonatkozó adatait Megbízott kezelje, hozzájárul, hogy az ingatlan adatait, alaprajzát és az ingatlanról készült felvételeket közvetítési tevékenysége keretén belül nyilvánosságra hozza.

11. A szerződésben nem szabályozott kérdésekben a fent hivatkozott jogszabály valamint a Ptk. vonatkozó rendelkezései az irányadóak. Felek esetleges jogvitájukra elismerik a Megbízott székhelye szerinti bíróság kizárólagos illetékességét.

12. A közvetítési feltételeket Felek elolvasták, megértették, elfogadják és magukra nézve kötelező érvényűnek elismerik. A Megbízás 2 példányban készült, 1-1 példányát Felek átvették.


HÍVJON ! 0630/4889-539 vagy KÜLDJÖN ÜZENETET ! Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , hogy mihamarabb visszahívhassuk, felkereshessük Önt !

 

Ingatlan keresés

Partneri hirdetés

eladó lakások és házak az ingatlan.net-en

Kiemelt Ingatlanok

3+nappalis amerikai stílusú ikerház eladó
Részletek
KITŰNŐ ÁR-ÉRTÉK ARÁNY !
Irányár : 28 900 000 Ft


Részletek
Alkalmi áron kertvárosi ház eladó
Részletek
ALKALMI ÁRON !
Irányár : 16 900 000 Ft


Részletek
Borbányán eladó kertes ház
Részletek
ALKALMI ÁRON !
Irányár : 15 990 000 Ft
Alapterület : 84 m²
Telek : 1500 m²
Részletek