Please update your Flash Player to view content.
Search
Bizalom Ingatlancentrum - Az Ön ingatlanközvetítője ! Nyíregyháza és vonzáskörzetében állunk rendelkezésére

A KFT-RŐL - AZ IRODÁRÓL - A HONLAPRÓL - FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK - ADATVÉDELEM

 

Tisztelt Érdeklődő !


Köszönöm, hogy ellátogatott honlapunkra, bízom benne, hogy tartalma felkeltette érdeklődését szolgáltatásaink iránt, megjelenési formája pedig elnyerte tetszését.
Remélem, hogy ismételten üdvözölhetem Önt látogatóként, partnerként, ügyfélként!
Külön köszönöm, hogy időt szán megismerésünkre!

A KFT-ről:

Főbb szolgáltatásaink:

  • ingatlanközvetítés
  • építési, felújítási koordináció
  • pénzügyi tanácsadás, hitelközvetítés, autó tartós bérlet
  • rendezvényszervezés
  • vállalkozás-fejlesztési tanácsadás
  • reklám-, marketing tanácsadás, értékesítés

Tevékenységeinkről a honlap menüpontjaiban talál bővebb információt!

Az irodáról

Az ingatlanközvetítési szolgáltatást a Bizalom Ingatlancentrum ingatlanközvetítő irodán keresztül végezzük, az ügyfél írásos megbízása alapján. Tevékenységünk Nyíregyháza közigazgatási területére, valamint a város vonzáskörzetében lévő településeken található ingatlanokra fókuszálódik, de egyedi esetekben távolabbi ingatlanok közvetítését is végezzük.
A Bizalom Ingatlancentrum azzal a határozott céllal kezdte meg működését, hogy a rövid időn belül Nyíregyháza meghatározó ingatlanpiaci szereplőjeként jelenjen meg, és ügyfeleink lehető legnagyobb megelégedésére végezze tevékenységét.

A honlapról

A Bizalom Ingatlancentrum kínálatát bemutató www.bizalom-ingatlan.hu honlapot azzal a céllal működtetjük, hogy a város és vonzáskörzete ingatlan kereslet-kínálatát internetes megjelenéssel koordinálja. Honlapunk a mai kor legmodernebb technológiáit felvonultató rendszerrel készült. Ez biztosíték a korrekt működésre és az adatok látványos megjelenítésére. Az ingatlanok bemutatását képfeltöltéssel és modern javascript alapú megjelentetéssel teszi még vonzóbbá. Az ingatlan kínálat adatbázisban tárolódik, melyből keresési technológia felhasználásával pillanatok alatt leszűkülnek az adatbázisban tárolt ingatlan adatok, azaz a keresés beállításakor már csak a feltételnek megfelelő ingatlancsoport fog megjelenni a listában, megkönnyítve a közöttük való válogatást. Mindezek figyelembe vételével Ön egy könnyen kezelhető rendszert láthat internetes oldalunkon és reméljük, hamarosan személyes kapcsolatba kerülünk akár keresleti, akár kínálati oldalon.


Felhasználási feltételek

A honlapra történő belépés és a honlap használata kizárólag az alábbi kikötésekkel és feltételekkel, továbbá a Magyar Köztársaság jogszabályaival összhangban megengedett. Amennyiben a honlapra belép, és a honlapot használja, azzal Ön tudomásul veszi és elfogadja az alábbi kikötéseket és feltételeket. Amennyiben Ön nem ért egyet ezekkel a kikötésekkel és feltételekkel, kérjük ne lépjen be ezt követően a honlapra és ne használja a honlapot.
A honlap szerzői jogvédelem alatt áll. A honlap tulajdonosa a honlapon található bármely szöveggel, képpel, hanggal, szoftverrel és bármely tartalmi elemmel, anyaggal kapcsolatos szerzői jognak és más szellemi tulajdonjognak.
Ön jogosult a honlapot olvasni, arról nyomtatással, lemezre történő letöltéssel és más személy részére történő továbbítással kivonatos másolatot készíteni, ez azonban minden esetben kizárólag személyes, tájékozódó jellegű, nem kereskedelmi vagy üzleti célra történhet. Tilos a honlap bármely részének másolatát felhasználni, eladni vagy továbbítani kereskedelmi haszonért, tilos továbbá a honlap bármely részének megváltoztatása vagy bármely más műbe, publikációba, honlapba építése, akár elektronikus, akár hagyományos formában. Az itt felsoroltakon kívül a tulajdonos semmilyen egyéb felhatalmazást nem ad a honlapjával kapcsolatban, kivéve, ha erről előzetesen a felhasználó a tulajdonossal írásbeli szerződést nem köt.
A honlapon található információ, tartalom jóhiszeműen került felhelyezésre, azonban kizárólag tájékoztató jellegű, a tájékozódáson kívüli egyéb célok érdekében nem lehet ezen információra, tartalomra alapozni. A tulajdonos mindent megtesz, hogy a honlapon feltüntetett információ naprakész és hiteles legyen, azonban az információ pontosságáért, hitelességéért és kimerítő jellegéért nem vállal felelősséget.
A tulajdonos továbbá alkalmazottai és megbízottai nem vállalnak felelősséget azokért az esetleges károkért, költségekért és veszteségekért, beleértve bármilyen elmaradt hasznot, közvetlen vagy közvetett, járulékos vagy következményi kárt és veszteséget is, amelyek a honlapra történő belépésből vagy annak használatából erednek.
A honlapra tilos jogszabályi rendelkezésbe ütköző vagy azt sértő, pornográf, szeméremsértő, becsületsértő, rágalmazó, vallási meggyőződést sértő, fenyegető, illetve egyéb bűncselekményt vagy szabálysértést megvalósító anyagot, közleményt vagy információt továbbítani.
A tulajdonos fenntartja magának a jogot arra, hogy bármikor, amikor szükségesnek tartja, bármilyen változtatást, javítást végezzen a honlapján, előzetes figyelmeztetés nélkül.
A honlap tartalmazhat olyan kapcsolódási pontokat, amelyek más internetes honlapokhoz nyújtanak automatikus kapcsolódási lehetőséget. Ezek a kapcsolódó honlapok harmadik személyek tulajdonában, kezelésében állnak. A kapcsolódó honlapokhoz a honlap csupán hozzáférést közvetít, azonban a tulajdonos, továbbá alkalmazottai és megbízottai nem vállalnak semmilyen természetű kötelezettséget, felelősséget ezen honlapokért, valamint az azokon elhelyezett információért, abban az esetben sem, ha azokat a tulajdonos alkalmazottja, megbízottja látta vagy jóváhagyta.
A honlapra kizárólag a tulajdonos előzetes írásbeli engedélyével, szerződésével helyezhető el más internetes honlaphoz kapcsolódási pont vagy hivatkozás.
Ön tudomásul veszi és elfogadja, hogy a honlappal kapcsolatban felmerülő bármilyen jogvita esetén a felekre a Magyar Köztársaság jogszabályai az irányadóak, és a jogviták elbírálására hatáskörtől függően a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Bíróság vagy a Nyíregyházi Városi Bíróság kizárólagosan illetékes.

Adatvédelem

Az alábbiakban tájékoztatjuk a www.bizalom-ingatlan.hu weboldalra látogatókat a weboldalán keresztül rendelkezésre bocsátott és általa kezelt adatokról, az adatok kezelése körében követett elveiről és gyakorlatáról, valamint az érintettek jogai gyakorlásának módjáról és lehetőségeiről.
Adatkezelési gyakorlata kialakítása során a honlap tulajdonosa figyelembe vette a vonatkozó hatályos jogszabályokat, különös tekintettel az alábbiakra:

  • A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény (Avtv).
  • Az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény (Ekertv).

A honlap tulajdonosa kizárólag abban az esetben kezelhet személyes adatokat, amennyiben a weboldalra látogató úgy dönt, hogy azokat a weboldal üzenőfelületén rendelkezésre bocsátja. A látogató ekkor a nevét, email címét, telefonszámát és üzenetében bármely más adatát nem kötelezően adhatja meg.
Adatainak megadásával a látogató hozzájárulását adja ahhoz, hogy a honlap üzemeltetője a megadott adatokat nyilvántarthassa és kezelhesse.
Az adatkezelés célja tájékoztatás nyújtása a látogató ( vagy az általa megjelölt harmadik fél) részére a honlap tulajdonosa szolgáltatásairól a látogató által megadott elérhetősége(ke)n telefonon, elektronikus levél útján, akár egyéb formában. A honlap üzemeltetője a látogatók fent rögzített adatait kizárólag a fent megjelölt célra használja fel, az adatokat csak a szolgáltatásait végző személyek részére teszi hozzáférhetővé.
A honlap üzemeltetője a személyes adatokat az adatkezelés céljának fennállása alatt kezeli. Az adatkezelés céljának megszűnésével egyidejűleg a személyes adatok az érintett kérésére törlésre kerülnek.
A weboldalon üzenetet küldők jogosultak tájékoztatást kérni a nyilvántartott, kezelt rájuk vonatkozó adatokról, kérhetik azok helyesbítését, módosítását, megváltoztatását, illetve - amennyiben törvény ezt nem korlátozza – törlését. A látogatók ezzel kapcsolatos kérelmüket a tulajdonos székhelyére megküldött levél útján terjeszthetik elő. A tualjdonos a kérelmek benyújtástól számított lehető legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 30 napon belül írásban adja meg a kért tájékoztatást.
Az adatvédelmi tájékoztató érvényessége kiterjed a honlap tulajdonosára és üzemeltetőjére mint adatkezelőre - beleértve minden, szolgáltatását végző személyt -, a honlap látogatójára, aki valamely adatát rendelkezésre bocsátja, és valamennyi olyan adatra, amelyet a tevékenysége során, megszerzett és kezelt.
A tájékoztató 2010. szeptember 20. napjától annak visszavonásáig vagy megváltoztatásáig érvényes.


Székhely, levelezési cím: 4551 Nyíregyháza, Napkorong u. 7/B.

Kapcsolat: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. • Tel.: +36
30 4889-539

 

Tisztelettel:


dr. Siket Sándor
ügyvezető

 

Ingatlan keresés

Partneri hirdetés

eladó lakások és házak az ingatlan.net-en

Kiemelt Ingatlanok

3+nappalis amerikai stílusú ikerház eladó
Részletek
KITŰNŐ ÁR-ÉRTÉK ARÁNY !
Irányár : 28 900 000 Ft


Részletek
Alkalmi áron kertvárosi ház eladó
Részletek
ALKALMI ÁRON !
Irányár : 16 900 000 Ft


Részletek
Borbányán eladó kertes ház
Részletek
ALKALMI ÁRON !
Irányár : 15 990 000 Ft
Alapterület : 84 m²
Telek : 1500 m²
Részletek